Vet haar is een gevolg van een overmatige talgproductie van de talgkliertjes die uitmonden op de hoofdhuid. Een geweldige shampoo voor dit haar probleem is de LOME PARIS SCALP PURIFYING SHAMPOO. De PH-waarde van deze shampoo ligt dicht bij die van de hoofdhuid zodat deze kan herstellen en in een betere balans komt én blijft. Het haar wordt op een milde manier gereinigd en verzorgd.

Deze overproductie van de talgafscheiding kan verminderd worden door:

  • Probeer het om je haar maar 2 keer per week wassen, want hoe meer jij je haar wast hoe meer je de talgproductie stimuleert. Je kunt om te beginnen de eerste 4 weken een half theelepeltje ZEEZOUT (deze is niet chemisch behandeld) bij de shampoo voegen, goed mengen en dan je haar ermee wassen. De eerste weken zal je misschien moeten wennen maar als je -na een maand volhouden- verschil begint te merken, zul je blij zijn dat je haarprobleem vermindert. Gebruik dan Lome Paris Scalp Purifying shampoo tegen VET HAAR. Was het haar met lauwwarm water en spoel het goed uit, nog even met koud water naspoelen, dan krijgt je haar een mooie glans omdat de schubbenlaag van het haar en de poriën op je hoofdhuid wat meer gesloten worden.
  • Na het wassen met shampoo 1 keer per week een appelazijn spoeling toepassen. Dat bestaat uit 1 deel appelazijn en 1 deel water. Doe dit in een spuitflacon en verdeel het dan over je hoofdhuid. Lichtjes inmasseren en na 5 tot 15 minuten goed uitspoelen. En het liefst met koud water naspoelen.
  • Het goed uitspoelen met water is heel belangrijk omdat er geen resten van stylingproducten, talg of shampoo mogen achterblijven in het haar of op de hoofdhuid.
  • Je kunt eventueel een conditioner gebruiken maar alleen op lengte en punten! Absoluut niet op de hoofdhuid.
  • Ga niet de hele tijd met je handen door je haar, dat verdeelt de talg van je hoofdhuid door het haar en dan wordt het haar al maar vetter.
  • s ‘Morgens en s ‘avonds kammen of borstelen is voldoende, als je het vaker doet dan stimuleer je de talgproductie om té hard te gaan werken met als gevolg: vet haar.
  • En tenslotte speelt voeding ook een rol. Al zou je niet gelijk dat met elkaar in verband brengen: gezonde gevarieerde verse voeding helpt ook tegen vet haar.

Maar er zijn ook oorzaken waar je zelf GEEN INVLOED op hebt zoals bijvoorbeeld :

Hormonen, erfelijkheid, ziekten en medicijnen. Maar gelukkig is deze geweldige Wunderbar Lome Paris Scalp purifying shampoo, een mooie oplossing om je haar goed te kunnen verzorgen. Als je verder nog vragen of advies nodig hebt, kun je me bellen of boek een consult, ik sta klaar voor je haar.

Aanbevolen berichten

Nog geen reacties, reageer als eerste!


Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *