Als je dun fijner haar hebt is het moeilijk om volume te creëren en vooral om het te behouden. Er zijn wel een aantal dingen die je kan doen. Te beginnen met een geschikte shampoo voor meer VOLUME. Als je een conditioner wilt gebruiken of nodig hebt dan doe je dat eerst. Dat lijkt een tegenovergestelde volgorde maar voor dun en fijn haar werkt dit beter tot heel goed.

Wassen met WUNDERBAR VOLUME SHAMPOO zorgt ervoor dat het haar gereinigd wordt op een milde manier en verzorgt het haar zonder het te verzwaren. Vind je dat je ook een conditioner nodig heeft, kun je dat beter VOOR HET WASSEN doen. Voor dun en fijn haar is de ‘leave-in conditioner’ ook fijn. Gebruik hier een klein beetje van voordat je het haar gaat wassen; je hoeft maar een klein beetje te gebruiken en je hoeft het niet uit te spoelen. Snel en makkelijk en het verzwaart het haar niet. De WUNDERBAR VOLUME LINE SHAMPOO is ervoor gemaakt om vanaf de aanzet tot aan de punt het haar meer volume te geven.

Het is beter om niet meer dan 2 keer per week je haar te wassen en dan met lauwwarm en koud water naspoelen. Dit zorgt voor een mooie glans over je haar.

Appelazijn is fijn om te gebruiken. Maak een spoeling van 1 deel appelazijn met 1 deel water. Dit verdeel je over je hoofdhuid en je haar en doe dit niet meer dan één keer par maand. Dit is goed voor het reinigen van de hoofdhuid en het haar. Het brengt de PH waarde van de hoofdhuid in balans waardoor de haargroei gestimuleerd wordt. Je haren gaan er ook mooi van glanzen.

Voor alle verzorging en stylingproducten voor dun en fijn haar geldt, NIET TE VEEL gebruiken. Dat is te zwaar voor je haar en dat zorgt juist voor minder volume. Een klein beetje van het product is voldoende en geeft het juiste effect.

Wat ook helpt om meer volume te creëren en te behouden, is een stylingproduct zoals de WUNDERBAR VOLUME LINE SPRAY.

Nog een leuke tip: een klein beetje babypoeder bij de aanzet dicht bij de hoofdhuid aanbrengen. Dit maakt de aanzet net iets stugger, dus blijft de volume beter zitten.

Touperen is ook een optie. Licht tegen kammen bij de aanzetjes van het haar. Dan blijft de volume beter zitten.

XP100 Hairspray ultra strong is voor de afwerking van je kapsel. Een klein beetje aanbrengen en op ongeveer 20 cm afstand de haarlak over je haar spuiten is ook een effectieve manier om meer volume te behouden.

Aanbevolen berichten

Nog geen reacties, reageer als eerste!


Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *