Skip to content

Persoonlijk advies

Ik wil graag alle kennis en ervaring die ik in 35 jaar kappersvak heb opgedaan met iedereen delen. Dus ik sta voor je klaar, met goede raad over haar, styling, behandelingen en producten. Op de site staan allerlei blogs om je verder te helpen, maar als je liever persoonlijk advies krijgt kan dat ook. 

Je kunt op de volgende manieren contact met me opnemen voor Professioneel persoonlijk advies:

Videobellen

Om een goed Professioneel persoonlijk advies te kunnen geven, kan het voor mij soms nodig en wenselijk zijn dat we videobellen. Vul het contactformulier in met je gegevens en je vraag, dan neem ik dezelfde dag nog contact met je op om een afspraak te maken. Op de afgesproken tijd bel ik je via WhatsApp om te videobellen. Zodra we contact leggen en jij je vraag gesteld hebt, stuur ik je een tikkie; dit kost €0.50 per minuut. Het zal in de meeste gevallen niet langer dan 5 minuutjes duren om tot een volledig en professioneel antwoord, advies en gebruiksaanwijzing te komen.

Advies per telefoon

Nog een mogelijkheid om een professioneel persoonlijk gesprek en advies te krijgen, is door te bellen. Mijn telefoonnummer is 06-22664768 . In de meeste gevallen zal ik je binnen een paar minuten een professioneel antwoord, advies en gebruiksaanwijzing kunnen geven op je vragen.  Ik ben maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur bereikbaar.

Afspraak

Een afspraak maken met onze kapsalon kan ook. Dames en Heren jullie zijn van harte welkom bel 0622664768 of vul het contactformulier in stel je vraag en ik bel je terug. Hou van jezelf en zorg goed voor je haar.

Veel plezier op de site, ik hoop snel van je te horen of te zien.

Houd van jezelf  

en zorg goed voor je haar. 💈