Skip to content

mobielebarbershop

De Ultieme Mobiele Barbershop voor jouw evenement

Maandag en dinsdag, 08:00-20:00, vind je onze mobiele barbershop op het ‘Flight Forum 650’ Eindhoven Airport.

Tussen Holiday Inn en ASML, bij de foodtrucks. Laat je verwennen met een frisse look! ✂️💫

Maak een afspraak: 06-22 66 47 68

Ben je op zoek naar een unieke en stijlvolle toevoeging aan jouw evenement? Ontdek de meest exclusieve mobiele barbershop op wielen, speciaal ontworpen om jouw gasten de perfecte knip- en scheerervaring te bieden.

Onze mobiele barbershop is een uniek concept dat een onvergetelijke ervaring biedt voor evenementen. Met ons team van professionele barbiers staan wij klaar om aan al jouw knip- en stylingbehoeften te voldoen. Van steil haar tot afrohaar, onze barbiers hebben de expertise in huis om elk haartype met zorg te behandelen.

Boek de mobiele barbershop nu voor jouw evenement en maak het onvergetelijk. Wij zijn exclusief beschikbaar voor evenementen zoals bruiloften, bedrijfsfeesten en festivals. Onze mobiele barbershop biedt gemak, stijl en vermaak voor jouw gasten. Het is eenvoudig om ons te boeken en wij zorgen ervoor dat elke knipbeurt en scheerbeurt perfect is afgestemd op de individuele wensen en behoeften.

Mobiele barbershop op een evenement

Onze missie is om hoogwaardige diensten en een onvergetelijke ervaring te bieden aan elke klant. Klanttevredenheid is onze topprioriteit en we streven naar perfectie bij elke behandeling. 

Reserveer nu jouw mobiele barbershop ervaring door contact met ons op te nemen. De beschikbaarheid is beperkt, dus vroege boekingen worden sterk aangeraden. Neem de stap en maak jouw evenement onvergetelijk met onze exclusieve mobiele barbershop.

Maak nu een afspraak

Bel of mail ons en boek nu een afspraak.