Skip to content

mobielebarbershop

De Ultieme Mobiele Barbershop

Maandag en dinsdag vind je onze mobiele Barbershop op het ‘Flight Forum 650’.

 Bij het Foodtruckterrein. Laat je verwennen met een frisse look!

Maak een afspraak: 06-22 66 47 68

Ben je op zoek naar een unieke en stijlvolle knipervaring? Ontdek de meest exclusieve Barbershop op wielen, speciaal ontworpen om onze klanten in hun eigen werkomgeving de perfecte knip- en scheerervaring te bieden.

Met ons team van professionele barbiers staan wij klaar om aan al jouw knip- en stylingbehoeften te voldoen. Voor onze multiculturele klanten hebben wij alle expertise in huis ,om elk haartype met zorg te kunnen behandelen. Onze kappers zijn getraind om verschillende haarstructuren en stylen te knippen, zodat iedereen kan genieten van een prachtig verzorgd kapsel.

Welkom bij onze mobiele Barbershop! . Deze is te vinden op Flight Forum 650 op het Foodtruck terrein  . Wij staan klaar om onze klanten een unieke ontspannen kapperservaring te bieden bij hun eigen werkomgeving. Onze service bied comfort en gemak en bespaart waardevolle tijd door niet te hoeven reizen. Onze ervaren kappers bieden een ontspannende en persoonlijke knip- en scheerbeurt geheel naar jouw wensen. Je kunt ons bellen voor een afspraak naar 0622664768.Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

Onze missie is om hoogwaardige diensten en een onvergetelijke ervaring te bieden aan elke klant. Klanttevredenheid is onze topprioriteit en we streven naar perfectie bij elke behandeling. 

Reserveer nu jouw kappersafspraak door contact met ons op te nemen. De beschikbaarheid is beperkt, dus vroege boekingen worden sterk aangeraden. Neem de stap en beleef een unieke kapperservaring, met onze exclusieve mobiele Barbershop.

Maak nu een afspraak

Bel of mail ons en boek nu een afspraak.