Skip to content

Klantenservice

Bezorgen en afhalen

Gratis bezorging vanaf €50.-excl. BTW (€60.50 incl. BTW)

Standaard bezorging door PostNL: €4,95

Gratis afhalen bij Cool HairStyle te Eindhoven.

Het is mogelijk om je bestelling na betaling gratis op te halen bij Cool HairStyle te Eindhoven. Makkelijk als je in omgeving Eindhoven woont of in de buurt bent. Na betaling vul je het contactformulier in, dan nemen we contact met u op om een afhaalafspraak te maken.

Betaalmogelijkheden

iDeal, Credit Card en Klarna.

Retourneren/ruilen:

Retourneren kan binnen 14 dagen, mits het product ongebruikt en onbeschadigd is en dat er met de verpakking zorgvuldig is omgegaan. Het proces van retourneren: print het retourformulier uit en stuur het mee met het te retourneren product in het pakket. Dan ontvang je een e-mail zodra de retourzending door ons ontvangen is. Wanneer je de te ruilen producten hebt gekozen sturen wij die naar u op. Cool HairStyle verleent geen restitutie op de kosten van de retourzendingen, tenzij we een fout hebben gemaakt. Het is mogelijk om vervangende producten voor het openstaande bedrag te bestellen maar geen restitutie van gestorte gelden te krijgen. Je kan het product tot zover uitpakken dat je kan zien of je het product wil behouden. Retourneren /ruilen kan als je het product, retourformulier, kopie van de factuur en in een geschikte verpakking terugstuurt. Wanneer je onverhoopt het verkeerde product ontvangen hebt, stuur deze onbeschadigd, ongebruikt en ongeopend terug. In dit geval zijn de kosten van retourzending voor  Cool HairStyle in dit geval.

Privacyverklaring:

Cool HairStyle respecteerde de privacy van alle gebruikers van de website/shop. De informatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld. We gebruiken de informatie alleen om te kunnen voldoen aan de diensten waar u om gevraagd heeft. En maken alleen gebruik van de gegevens die u zelf aan ons hebt verstrekt. Zo kunnen wij u schriftelijk, per mail of per telefoon bereiken als u ons daarom heeft gevraagd. Cool HairStyle maakt doelgroepen door uw gegevens voor het maken van doelgroepen en hoe we die kunnen bereiken. Cool HairStyle verstrekt de persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, om te voldoen aan wettelijke  verplichtingen. De informatie wordt ook gebruikt om de website/shop te verbeteren. Cool HairStyle kan de volgende persoonsgegevens verwerken: naam, adres, telefoonnummer, E-mailadres, IP-adres.

Cool HairStyle is aangesloten bij Webwinkelkeur.nl