Wanneer je spreekt over normaal haar, wil dat zeggen dat je hoofdhuid en je haar gezond is. Met een normale talgproductie (vetafscheiding) en een PH-waarde van de hoofdhuid die in balans is. En normaal haar zegt dat je haar goed gehydrateerd is.

Om het zo te houden is het aan te raden om het te wassen met een shampoo voor normaal haar, zodat het haar niet alleen gereinigd wordt maar ook herstelt van vervuiling en wordt verzorgd. Zoals deze WUNDERBAR MOISTURE SHAMPOO voor normaal haar.

Deze shampoo heeft een milde reinigende werking die belangrijk is om talgophoping die (altijd) in het haar en op de hoofdhuid zit, te verwijderen. De PH-waarde van de shampoo ligt dicht bij die van je hoofdhuid waardoor het haar en de huid na reiniging schoon en in balans zijn. Je haar wordt gehydrateerd, zodat het niet droog aanvoelt en mooi glanst. Dit komt door de unieke innovatie van Wunderbar, de Triple Conditioning Complex. Deze shampoo beschermt tegen invloeden van buitenaf met filters tegen zon en zwemwater wat meestal chloor bevat. Zo blijft je haar mooi verzorgd en glanzend.

Twee keer per week je haar wassen is voldoende en beter voor je haar en hoofdhuid. Dan blijft de PH-waarde van de hoofdhuid gezond en in balans. Het beste voor je haar is met lauwwarm water de shampoo goed uitspoelen en even koud naspoelen. Zo sluiten de poriën op de hoofdhuid en de schubbenlaag van het haar ook zich beter zodat het mooi gaat glanzen.

Een gezonde voeding is zeer zeker belangrijk voor een gezonde hoofdhuid en mooi haar. Met gevarieerde groenten, wat fruit, vette vis, noten en zaden. Deze vitaminen, gezonde vetten en mineralen hebben je lichaam, huid en haar nodig om gezond te blijven.

Een keer per maand een appelazijn spoeling na het wassen is goed omdat dit een antibacteriële werking heeft en zo ook zorgt voor gezonder haar. Meng 1 op 1 appelazijn met water in een spuitfles en verdeel dit over je haar en hoofdhuid, 5 tot 15 minuten laten intrekken. Daarna grondig uitspoelen met lauwwarm water en heel even koud naspoelen.  

De smooth ’n shine Leave-in Treatment van Wunderbar kun je prima na de shampoo voor normaal haar gebruiken. Het is een conditioner die je niet uit hoeft te spoelen, dus een  snelle en makkelijke manier om je haar te voeden, te hydrateren en te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Wil je je haar af en toe extra verwennen is het heel weldadig voor je hoofdhuid en haar om 1 a 2 pompjes 100% natuurlijke ARGANOLIE te verdelen over het haar en licht in te masseren. Na 30 minuten uitspoelen met lauwwarm water. Daarna je haar wassen met de Moisture shampoo voor normaal haar en goed uitspoelen en even koud water over hoofd en haar, dat is goed voor de glans.

Aanbevolen berichten

Nog geen reacties, reageer als eerste!


Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *