Skip to content

Haarverlies

Perfecte producten voor alle haartypen

Mijn shop bevat voortreffelijke haarproducten voor zowel vrouwen als mannen. Selecteer aan de linkerkant van de pagina waar je naar op zoek bent. Je kunt me ook advies vragen via een online consult (gratis) of een telefonisch adviesgesprek. Op deze pagina vind je daarover alle informatie.

Haaruitval

Haarverlies

Er zijn verschillende oorzaken van haarverlies.

Stress, hormonen, ziekte, alopecia, chemo, slechte voedingsgewoonten, slechte verzorging, schildklierproblemen, erfelijkheid, ouder worden, noem het maar op.

Er zijn dus oorzaken waar je wel invloed op hebt, maar ook waar je geen invloed op hebt en waar je dus niets aan kan doen. Dan zoek je misschien naar andere mogelijkheden in de vorm van haarwerken, stukjes of andere oplossingen.

Haarwerken

Als je op zoek bent naar erkende haarwerkspecialisten kun je dat het beste doen via de ANKO (Algemene Nederlandse KappersOrganisatie). Klik op deze link voor een kaart met daarop alle ANKO-erkende bedrijven.

Deze bedrijven hebben afspraken met verzekeringsmaatschappijen, zijn aangesloten bij de geschillencommissie en werken volgens de algemene voorwaarden van de ANKO.

Ben je op zoek naar betaalbare haarwerken? Voor iedereen met een kleiner budget, informeer naar VIPE pruiken. inloophuisdecirkel.nl

Adres:
Evertsenstraat 19
5703 AM Helmond
Nederland

Hoofdbedekking

Misschien zoek je naar een andere mogelijkheid. Bijvoorbeeld een haarband met haar, een pet of leuke muts, sjaaltjes of andere producten die je hoofd koel houden in de zomer en warm in de winter. Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij de webshop Mienis & Co. Dit bedrijf is gevestigd in Delft. De zeer vakkundige begeleiding, vriendelijke ondersteuning en verschillende opties maakt dit tot een geweldig adres.

Haartransplantatie

Wanneer je bijvoorbeeld door erfelijkheid te maken krijgt met haaruitval is er nog een mogelijkheid: de haartransplantatie. Wanneer je nog voldoende haarwortels hebt op een andere plaats op je hoofdhuid nemen ze daar dan haarwortels weg en plaatsen ze deze weer terug op het kalende gebied van je hoofd. Vraag je huisarts om informatie en betrouwbare adressen.

Chemotherapie

Als je te horen hebt gekregen dat je chemotherapie nodig waardoor je haar uit zal vallen en hebt beslist hebt dat je een haarwerk wil kun je het beste zo snel mogelijk een afspraak maken met je haarspecialist. Nadat je een gesprek hebt gehad maak je een afspraak om te gaan passen en een haarwerk uit te kiezen. Meestal begint de haaruitval binnen 2 à 3 weken na de eerste sessie van de chemokuur. Wanneer je merkt dat je haar begint uit te vallen bel je je haarspecialist, of je jou haarwerk op gaan halen. Je kunt voor alle stappen en meer info kijken op deze pagina.

Voor vragen over hoofdhuid en haar of haaruitval kun je me bellen, een persoonlijk consult plannen om te FaceTimen, mailen of een contactformulier versturen. Meer info hierover vind je op de contactpagina.

Als je haar weer begint te groeien, heeft Cool HairStyle een breed scala aan producten, adviezen en tips voor hoofdhuid en haar. Lees en kijk rustig rond.

@coolhairstyle

Volg ons op Facebook
en Instagram