Voor fijn of dun haar zijn er geweldige producten om meer volume te verkrijgen en te behouden. De Wunderbar Volume Line Conditioner geeft je haar de aanvullende verzorging die nodig hebt.

Bij dun, fijn haar houden we de omgekeerde volgorde aan. Je gebruikt éérst de conditioner en dan de shampoo.

Verdeel de conditioner in je haar. Dus niet op de hoofdhuid en bij de aanzetjes. Laat de conditioner 5 minuten intrekken. Goed uitspoelen met lauwwarm water. Was daarna je haar met de Wunderbar Volume Line Shampoo. Wederom goed uitspoelen met lauwwarm water en met koud water naspoelen.

Deze Volume verzorgingslijn lijn reinigt en verzorgt je haar op een milde manier, en verzwaart niet. De conditioner beschermt tegen invloeden van buitenaf zoals de zon en zwembadwater. En is parabenen vrij. Om de lijn compleet te maken is het stylingproduct Wunderbar Volume Line Spray een geweldig product.

Af en toe kun je een appelazijn spoeling in je haar doen. Dit reinigt de hoofdhuid en werkt antibacterieel. Een schone hoofdhuid die goed in balans is, zorgt ervoor dat je haar goed kan groeien.  Je mengt in een spuitflacon 1 deel appelazijn met 1 deel water en verdeelt dit over je hoofdhuid en je haar. Laat dit 5 tot 15 minuten intrekken. Spoel je haar goed uit met lauwwarm water spoel vervolgens met koud water na. De poriën op de hoofdhuid en schubbenlaag van het haar sluiten zich beter. Dit zorgt voor een mooie glans. De spoeling verzwaart niet, dus volume blijft behouden.

Een beetje babypoeder op de aanzet van het haar zorgt ook voor meer volume.

Touperen (tegenkammen) bij de aanzetjes die dicht bij de hoofdhuid zitten helpt ook om volume te creëren.

1x per week conditioner van de Volume Line gebruiken en 2x per week wassen met de Volume Line Shampoo is genoeg. Gebruik niet te veel van het product. Dat maakt je haar zwaarder waardoor je minder volume behoud.

Voor alle producten die je gebruikt voor haar die dun en fijn zijn geldt: gebruik niet te veel van een product. Dat gaat ten koste van het volume.

Aanbevolen berichten

Nog geen reacties, reageer als eerste!


Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *