Een geweldige shampoo voor grijs haar en kleurcorrectie op gelig haar, met een matterend effect en een diepe verzorging is de Wunderbar Color Protect SILVER Shampoo. Deze zilvershampoo is uitgerust met de unieke innovatie van Wunderbar: de Triple Conditioning Complex. Dit zorgt dat het haar gevoed, gehydrateerd en verzorgd wordt met anti-geel effect. Op deze manier krijg je mooi glanzend haar de kleur behoudt.

Was je haar met de zilvershampoo en laat dit 2 minuten intrekken voor je het uitspoelt. Na het wassen (niet vaker dan 2x per week) met lauwwarm water goed uitspoelen en heel even met koud water naspoelen. Dit sluit de poriën op de hoofdhuid beter en ook de schubben laag van het haar. Dit resulteert in mooi glanzend haar.

Heb je de gewenste kleur en wil je deze behouden, dan is het ook mogelijk om half zilvershampoo met half een shampoo voor gekleurd– of normaal haar te mengen. (Wunderbar Color Protect Shampoo en Wunderbar Color Protect SILVER Shampoo zijn ook verkrijgbaar in flacons van 50 ml)

Heeft je haar extra verzorging nodig naast een conditioner, dan is het goed om af en toe vóór het wassen de Arganic oil van 100% puur natuurlijke Arganolie te gebruiken. Verdeel 1 of 2 pompjes Arganolie over hoofdhuid en haar, masseer dit lichtjes in en spoel dit na 5 tot 15 minuten intrekken uit. Was vervolgens je haar met de gewenste shampoo. Deze spoel je grondig uit met lauwwarm water. Spoel vervolgens na met koud water voor een mooie glans.

Alle Wunderbar producten uit de verzorgingslijn bevatten UV-beschermers en zijn parabenenvrij.

Wil je liever persoonlijk advies, lees HIER hoe je met mij in contact kunt komen.

Aanbevolen berichten

Nog geen reacties, reageer als eerste!


Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *