Skip to content

Diep reiniging!

 VERWIJDER OPSTAPELING VAN HAARPRODUCTEN EFFECTIEF!!

In tegenstelling tot gewone shampoos, die gericht zijn op dagelijks reiniging en voeding, gaat diep reinigende shampoo van KEUNE1922 DEEP CLEANSING verder en verwijdert overtollige olien, productresten en andere verontreinigingen die gewone shampoos niet kunnen elimineren. VERKRIJGBAAR op onze website en in onze salon Cool-Hair&BarberStyle.  Het Bamboe extract zorgt voor de zuiverende werking. De Creatine versterkt de haarwortels. De shampoo bevat Omega 3, Omega 6 en Proteine uit de Hennepplant, die zorgt voor de kalmerende werking.

 Diep reinigende shampoo: voor Gezonde, Verzorgde Hoofdhuid en sterk groeiend Haar.

Na 2x reiniging van het Haar en de Hoofdhuid, is het belangrijk om grondig alle resten uit te spoelen met water.  Om het Haar en de hoofdhuid goed te voeden en verzorgen adviseer ik om een paar keer per week een mix van een paar druppels 100 % natuurlijke koudgeperste Castorolie met Batanaolie in te masseren op het Haar en de Hoofdhuid . Verkrijgbaar bij onze salon Cool-Hair&BarberStyle. Het perfecte product om een beschadigde hoofdhuid en haar weer volledig gezond te krijgen!!

DEEP CLEANSING shampoo van KEUNE 1922: essentieel voor Dreadlocks en Afro textured hair en alle haartypes met een product opstapeling.

Je bent het waard! Houd van jezelf, en zorg goed voor je haar.