De meeste mensen kennen deze zeep als een diep reinigende zeep voor je huid. De reiniging werkt antibacterieel, wat deze Black Soap bij uitstek geschikt maakt voor mensen met acne. Je kan de zeep voor heel je lichaam gebruiken.

Als de huid een beetje trekkerig aanvoelt na het reinigen, is het beter om je in te smeren met de 100% natuurlijke Arganic oil voor huid en haar. Deze complete dagelijkse verzorging is verkrijgbaar bij Cool HairStyle.

Maar dat is nog niet alles.

Deze zeep is ook als shampoo te gebruiken, om bijvoorbeeld overtollig product uit je haar te wassen. Bij een opstapeling van product was je je haar de eerste keer met zwarte zeep. Spoel het dan grondig uit met lauwwarm water. Was je haar daarna nog een keer met shampoo die geschikt is voor je haar; bijvoorbeeld de Happy Curls of de Happy Kinks shampoo. Om je haar te verwennen kun je een masker gebruiken zoals de Hair Food. Hoe je dit product kunt gebruiken, lees je verderop. En is bij Cool HairStyle te verkrijgen in de shop bij de conditioners en bij Black Hair.

Onze Black Soap is ook zeer geliefd bij de rasta. Het is heerlijk om je Dreadlocks te wassen met deze geweldige shampoo.

Schuim de zeep met water op in je handen en verdeel het schuim vervolgens in je locks. Dit herhaal je tot je voelt dat je voldoende in je haar hebt om het haar te wassen. Dan masseer je het schuim met je vingertoppen goed over je hoofdhuid en was je de rest van je locks. Zorg ervoor dat je je haar grondig uitspoelt met lauwwarm water. Een gezonde schone hoofdhuid is belangrijk omdat die ervoor zorgt dat je haar sterk blijft en sneller groeit.

Na deze diepte reiniging ga je je haar verwennen met Clarin’s Hair Food. Laat deze 30 tot 40 minuten intrekken. Als je zin en tijd hebt, kun je een douchemuts of bonnet (gemaakt van een glad textiel) over je haar doen, een handdoek om je kussen en de Hair Food een nacht in laten trekken voor een optimale werking. Je Dread is schoon, verzorgd, voelt zacht aan en ruikt lekker en kan goed doorgroeien.

Je bent het waard! Houd van jezelf, en zorg goed voor je haar.

Aanbevolen berichten

Nog geen reacties, reageer als eerste!


Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *