Meestal als je je haar laat kleuren of ontkleuren investeer je tijd en geld om een mooi resultaat te krijgen en een mooie haarkwaliteit te behouden. En als je deze kleur niet met de juiste producten verzorgt, heb je na 3 weken nog maar een vaal kleurtje over. Het is dus de moeite waard om je haar te verzorgen met een shampoo en conditioner voor gekleurd haar.

De Wunderbar Color Protect Shampoo en Conditioner zijn geweldige producten voor een mooie prijs. Je hebt bij elk gebruik maar een klein beetje nodig. Wat je te veel gebruikt gaat rechtstreeks het putje in. Als je haar de eerste keer niet goed schuimt kun je beter even spoelen om alle vet, vuil en productresten te verwijderen en dan nóg een keer met een klein beetje shampoo te wassen. Het haar en de hoofdhuid zijn dan gereinigd op een milde manier.

Maak je haar na het wassen handdoek droog en verdeel een beetje Wunderbar Color Protect Conditioner over je haar en hoofdhuid. Let op: als je vet haar hebt, vermijd dan je hoofdhuid. Verdeel dan de conditioner in de lengtes en de punten van je haar. Laat dit 5 tot 15 minuten intrekken. Spoel je haar daarna grondig met lauwwarm water en spoel na met koud water. De poriën van de hoofdhuid en de schubben van het haar sluiten zich waardoor deze beschermd worden voor invloeden van buitenaf. De kleuren blijven langer mooi en je haar krijgt een mooie glans.

In de meeste gevallen is de Wunderbar Color Protect Shampoo en Conditioner al genoeg voor de verzorging die je haar nodig heeft. Alle verzorgingsproducten van Wunderbar bevatten UV-beschermers en zijn parabenen vrij.

Af en toe een appelazijn spoeling is ook goed voor hoofdhuid en haar. Nadat je je haar gewassen hebt maak je het handdoek droog. Meng 1 deel appelazijn met 1 deel water en verdeel dit over je hoofdhuid en haar. Laat dit 15 minuten intrekken en spoel het daarna goed uit. Dit is reinigend en heeft een antibacteriële werking. Het is belangrijk om een schone hoofdhuid en haar te houden voor een positieve invloed op de haargroei, en het haar gaat ook mooi glanzen.

Als je haar af en toe een extra diepe verzorging kan gebruiken, is de Wunderbar Repair Mask heel fijn. Het masker herstelt, voedt en hydrateert het haar tot in de vezel en beschermt schubben laag voor invloeden van buitenaf.

Een paar pompjes Arganolie zijn ook een mooie aanvulling om de verzorging compleet te maken.

Wil je liever persoonlijk advies, lees HIER hoe je met mij in contact kunt komen.

Aanbevolen berichten

Nog geen reacties, reageer als eerste!


Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *