Als je een druk leven hebt of geen zin om veel tijd te besteden aan de verzorging van je haar, dan is de Leave-in Conditioner van Wunderbar geweldig product.

De naam zegt het al; je mag de conditioner in je haar laten zitten zonder het uit te spoelen. Dit is een luchtige verzorging die je haar niet verzwaart en ook goed verzorgt. Je haar wordt gevoed en gehydrateerd. Je haar wordt tevens beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals zon, zwembadwater en vervuiling. Deze conditioner is ook bijzonder geschikt voor mensen met krullend haar dat er soms wat droog uitziet.

De Wunderbar Smooth ‘n Shine Leave-in Treatment is makkelijk en snel in gebruik, houdt het vocht beter vast en maakt je haar lekker zacht en mooi glanzend.

Nadat je haar gewassen is met de juiste shampoo maak je je haar handdoek droog. Verdeel een kleine hoeveelheid Leave-in Treatment over je haar. Dan ben je klaar om bijvoorbeeld een stylingproduct te gebruiken, om je haar te föhnen of te laten drogen. De Leave-in conditioner kan je ook tussen wasbeurten in gebruiken door elke dag een klein beetje op de punten aanbrengen.

Je kan ook af en toe een conditioner gebruiken die je 5 tot 15 minuten laat intrekken en dan met lauwwarm water uitspoelt. Andere opties zijn een haarmasker en Arganolie. De Wunderbar Repair Mask laat je 30 minuten intrekken, waarna je je haar uitspoelt. De pure Arganolie laat je 30 minuten tot een hele nacht (met douchemutsje) intrekken, waarna je je haar wast met shampoo

Aanbevolen berichten

Nog geen reacties, reageer als eerste!


Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *