Deze producten zijn van Premium kwaliteit. Je haar verdient het.

De Curly- en afro-textured hair producten geven de diepe hydratatie, voeding en het herstellend vermogen dat je haar nodig heeft. Je hoofdhuid en haar worden op een milde manier goed gereinigd zodat je hoofdhuid in balans blijft. Het haar wordt en ontdaan van opstapeling van producten, talg en oliën die om de haarschubben zitten. Dat is de basis voor gezond haar en stimuleert een gezonde sterke haargroei.

Spoel na het wassen goed uit met lauwwarm water en spoel ook heel even na met koud water. Dan sluiten de poriën op de hoofdhuid en de schubben van je haar zich beter. Dat zorgt voor een mooie glans.

De geconcentreerde verzorgingsproducten bestaan uit een combinatie van 100% pure oliën en vitaminen. Deze behouden de balans van de hoofdhuid en voeden, hydrateren, herstellen en beschermen je haar. Het resultaat? Sterker haar en minder last van haarbreuk. Deze natuurlijke ingrediënten maken deze producten zeer geschikt voor kinderen. En geeft een prachtig resultaat.

Door de hoge concentratie van de producten heb je maar een heel klein beetje van nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken. Zo kun je lang met een product doen.

Dus investeer in jezelf. Je bent het waard om jezelf alleen het allerbeste te gunnen zodat je mooi, vol, sterk en gevoed haar krijgt.

Voor de nacht adviseer ik om een bonnet te dragen of een kussensloop te gebruiken van een glad materiaal, zoals bijvoorbeeld satijn. Een sjaaltje om je kussen heen spelden kan ook. Onder andere katoen trekt het vocht uit je haar en doordat het materiaal niet glad is raakt je haar door de war, waardoor je meer kans hebt op haarbreuk.

Gun je haar deze kwaliteit om er mooi en verzorgt uit te zien. Je bent het waard.

Wil je liever persoonlijk advies, lees HIER hoe je met mij in contact kunt komen.

Aanbevolen berichten

Nog geen reacties, reageer als eerste!


Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *