Als je droog en beschadigd haar hebt, omdat je het haar hebt geblondeerd of gepermanent of om een andere reden zoals erfelijkheid, medicijnen of hormonen, zijn er verschillende manieren om dit te verbeteren:

Voor de verzorging van droge en/of beschadigde haren en hoofdhuid, kun je de geweldige WUNDERBAR REPAIR SHAMPOO en CONDITIONER gebruiken. En als je haar meer voeding en verzorging nodig heeft dan kun je het WUNDERBAR REPAIR MASK als extraatje 1 keer per maand (of vaker als je dat nodig vindt) gebruiken voor een diepe voedende en hydraterende werking. De productlijn van Repair zorgt ervoor dat je haar wordt gerepareerd en aangevuld met noodzakelijke ingrediënten zodat je haar weer gezonder, verzorgd en glanzend wordt. En je hoofdhuid komt ook weer in balans en wordt weer gezond. Dit komt doordat de gehele verzorgingslijn van Wunderbar is uitgerust met de unieke innovatie van Triple Conditioning Complex. De verzorgingslijn bevat UV-beschermers en beschermt tegen andere invloeden van buitenaf. Deze hele lijn is parabenenvrij.

  • De PH-waarde (zuurgraad) van de producten ligt dicht bij die van de hoofdhuid en houdt de PH-waarde van de hoofdhuid in balans, wat heel belangrijk is omdat je dan ook gezonder haar krijgt en behoudt.
  • De verzorgingsproducten bevatten de luxueuze arganolie (vitamine E en omega 6) die helpt het haar te voeden en te beschermen.
  • De ingrediënten bestrijden het verouderingsproces van het haar en creëren levendig gezond en glanzend haar
  • Gezonde voeding is belangrijk zoals verschillende groentes, fruit, vette vis, noten en zaden voor de nodige vitaminen en mineralen, voor een gezonder lichaam, huid en haar.
  • Als je naast de verzorging van de Repair shampoo en conditioner of mask, nog steeds last hebt van droog, beschadigd haar en hoofdhuid is het ook een geweldig middel om bijvoorbeeld 1 keer per maand het haar en de hoofdhuid een extra ARGAN OLIE behandeling te geven.

 De 100 % pure arganolie van ARGANIC OIL is een geweldig natuurlijk geconcentreerd product. Om je haar en hoofdhuid extra voeding te geven gebruik je het bijvoorbeeld 1x keer per maand. Maar je kunt het ook inzetten als een masker. Deze zeldzame olie, vervaardigd uit geperste Argan noten, van de Argania Spinoza die alleen in Marokko groeit. Je verdeelt een kleine hoeveelheid Arganolie (1 of 2 pompjes), afhankelijk van de lengte van het haar, in je haar en masseer het zacht over de hoofdhuid. Naar wens 30 minuten of een hele nacht (met douchemutsje op) laten intrekken, daarna grondig spoelen en wassen met de Wunderbar Repair shampoo (met lauwwarm water en even koud naspoelen, dan sluiten de poriën en haarschubben zich en gaat het haar mooi glanzen). Voor meer informatie over ARGAN olie, ga naar het product in de shop.

Aanbevolen berichten

Nog geen reacties, reageer als eerste!


Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *