Skip to content

Barbier

Onze barbier / Heren kapper voor alle haartypes

Maak kennis met onze vaste barbier, “The Perfect Gentleman Angelo”. Hij straalt charme uit, is meesterlijk vakbekwaam en gepassioneerd. Met zijn jarenlange ervaring en diepgaande kennis van alle haartypes, is hij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. Bovendien is Angelo trots gecertificeerd en erkend in de branche, waardoor hij de garantie biedt van kwaliteit en professionaliteit die je verdient.

Met onze expertise in afrohaar zijn we gespecialiseerd in het stylen, verzorgen en hanteren van de juiste technieken. We begrijpen dat elk afrohaartype unieke zorg vereist, en daarom zorgen onze barbiers voor een individuele benadering. Ervaar het verschil en luister naar onze klanten die het resultaat hebben gezien.

Voor steil haar bieden we een scala aan diensten, waaronder knippen, stylen en onderhoudstips. Onze barbiers zijn goed thuis in de verzorging van steil haar en kunnen je voorzien van een look die bij jou past.

Bovendien gebruiken we hoogwaardige haarproducten van Keune 1922 voor mannen. Deze producten bieden talloze voordelen en helpen je haar er op zijn best uit te laten zien en te voelen. Ontdek de kracht van Keune 1922.

Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het verschil met onze Meester-Barbiers. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer . Onze klanttevredenheid is gegarandeerd. Ontmoet onze Meester-Barbiers en geniet van de beste kapsels voor elk haartype.

Maak nu een afspraak

Bel of mail ons en boek nu een afspraak.